sábado, 13 de julio de 2019

CRÓNICA DÍA 1: 15-07-2019

És de nit, un grup de joves ha decidit deixar casa, familiars i amics per emprendre una aventura, un viatge que no saben que els deparara, un viatge inolvidable que tot just avui acaba de començar.

Estimats familiars, el que semblava que serien hores i més hores de viatge en transport públic, ha estat un cúmul d'anécdotes que tot seguit us explicarem. Per començar tenim a la Maria Argelich que tenia el bitllet de bus equivocat i això a fet que tingués l'oportunitat de fer una mini visita per Madrid (segur que ella us explicarà amb més detall la seva volta per la capital). Per continuar tenim que casi perdem l'avió que ens ha portat fins a Lima, la veritat és que hem tingut sort ja que aquest ha sortit amb una hora de retard, tot i això no ens hem estalviat la correguda per l'aeroport de Madrid ( a l'estil solo en casa). Ja dins de l'avió la Teresa Perreau i Elena Prats han tingut la picardia d'infiltrarse a la classe vip, la il•lusió els ha durat poca estona ja que una assistent de vol "les ha fet fora". Ja arribant a Lima el Tato i el Pepe Marqués han presenciat com seria viure una situació límit en un avió a causa de la caiguda inesperada de les masqueres d'oxigen.

I per fi després 11 hores i 06 minuts (calculat pel Jaume Morer) hem arribat al nostre estimat destí, Perú. Un cop allà ens hem dividit en quatre taxis per arribar a la parròquia de Sant Josemaria Escribá, aquest trajecte ens ha estat molt útil per aprendre com funciona el trànsit en aquest país (un clar exemple es que vam tardar dues hores per fer un recorregut que es feia amb 50 minuts). Un dels taxis composat pel Luis Torrens, Alicia Pujol, Laia Masip, Maria Gomar, Anton i Cris Marqués s'han perdut i han fet una mica mes de volta per arribar al lloc on haviem de dormir.

I fins aquí el primer dia de la nostra gran aventura, seguim vius i amb moltes ganes de gaudir d'aquesta experiencia.

Una abraçada des de Perú:

Sergi Miret

No hay comentarios:

Publicar un comentario