martes, 16 de julio de 2019

CRÓNICA DÍA 2:

Bona nit, família!
Primera nit a Perúúúúú!! Quina passada! Ens sentim orgullosos de dir que hem dormit en una sala on s'acostumen a fer velatoris, i la veritat és que s'hi descansa molt bé.
El dia ha començat amb dutxes, esmorzar de Champions (arròs, carn, patates fregides i ceba, Iogurt, bikinis...), meditació i Missa.
Sota direcció del Cristian, un limenc parroquià de l'edglésia on dormim, ens hem dirigit al centre muntats en un autobús que es creia moto.
Hem visitat diverses esglésies i un museu d'arqueologia que descriurem com a curiós.
De les esglésies destaquem la visita a la catedral, no només per la seva bellesa, sinó més aviat pel seu guia: Jesús Sixto, (de mi vida). Madre mía de mi vida, qué hombre. Quina passió, quina energia, quina sabiesa, quina força, quina tot! Ens ha anat descibrint els secrets de la catedral i la història de Lima amb una teatralitat que amenitzava el rollo que duia preparat.
Tremendo ens ha semblat el concert que celebraven a la "Plaza de Armas", davant la catedral: música criolla al més pur estil "Coco" però amb menys talent. I ja no parlem de la processó de la Mare de Déu del Carme per la plaça...
Acabem el dia visitant el Santuari de la Santa patrona de Lima, Perú, les Amèriques i les Filipines: Santa Rosa, pregueu per nosaltres.
Rosari, autobús-moto i sopar peruano -caracteritzat per l'abundància- a càrrec del Cristian i la seva família.
Ara ja a dormir i a recarregar forces pel turisme de demà.
Estem súper bé i súper contents, gràcies per les vostres oracions. Us estimem molt!
I felicitats a les Carmes pel seu sant i a l'Arnau i el Nachete Llovera pel seu aniversari, que aquí encara és 16. Però com per vosaltres ja és 17, també felicitem al Josep Bataller i al Papà Marquès.
Bona nit!
Maria Morer

2 comentarios:

  1. Molt bona cronica Maria, traballeu idisfruteu, mols petons, com esta el Jaume? Mols petons a tots

    ResponderEliminar
  2. Moltes Felicitats, Carme i Josep. Seguro que fareu una celebració especial i diferent.
    Molts petons

    ResponderEliminar