sábado, 13 de julio de 2019

CRÓNICA DÍA 24: 07-08-2019

Bona nit família!

Avui ens hem despertat al ritme d'un agradable "cumpleaños feliz" per festejar l'aniversari de la Nuria Franco!

Després d'un esmorzar a base de, per alegria de molts, Nutella, hem baixat a Missa a la Catedral i tot seguit ens hem dividit en dos grups: excursió al "monte de los siete colores" o fer una visita a cavall per unes runes inkas.

El primer grup, format per 16 missioners, ha començat la seva ruta amb 3h de cotxe interrompudes, tres vegades, per satisfer les necessitats escatològiques d'un dels nostres voluntaris. Quan la carretera no permetia avançar més han fet 1'5h a peu fins arribar al seu destí: el monte de los siete colores, que porta aquest nom pels característics colors de les pedres que la formen, els set de l'arc de Sant Martí.
Aquests 16 han fet el seu primer, tot i que per molts últim, 5mil!!!
Cal destacar que l'Anna Umbert ha exposat satisfactòriament a tots els nostres excursionistes -que van fer un gran esforç el passat 26 de juliol per arribar a un utòpic 5mil (que va acabar sent un 4.520m)- que ella ha pogut fer-ho avui amb les mans a les butxaques. I la seva germana Marta tornarà contenta a casa amb una foto del seu rellotge amb altímetre marcant uns meravellosos 5.050m!

Els que han optat per fer sortida a cavall han tingut un inici una mica trasbalsat per un despiste del Pepe Marques, que s'ha descuidat la motxilla al taxi amb el que ha pujat fins a la hípica, quan es disposava a correr per la carretera, el taxista ja havia vist la motxilla i estava fent la volta. Tot solucionat! Quan estava ja tot disposat per a pujar als cavalls, el Jordi Armengou ha volgut fer-se amic d'un dels animalons, pero aquest no tenia les mateixes intencions i li ha donat una "coz" que ha anat a parar al genoll. No deu haver sigut res greu dons ha pujat encatat al cavall!
Després del passeig han baixat al centre de la ciutat per visitar el monestir dels Dominics que conté, per variar, runes Inkas. Han gaudit seient als bancs, entrant a les sales, pujant escales i fent tot el que els cartells indicava que estava prohibit fer.
Com a regal d'aniversari, el Mossen ha volgut pagar a la Nuria una manicura i l'han acompanyat molt amablement la Anna Llovera, la Maria Morer i la Alicia Pujol. S'han fet totes unes ungles al més pur estil "la Rosalía"!

Ja a la casa, el Pepe i l'Anton Marques i l'Álvaro Franco han aprofitat que els excursionistes encara no havien arrivat per afeitar-se. Pero com que al lavabo no hi ha aigua corrent i molt menys calenta, han optat per escalfar aigua en una olla i afeitar-se a la cuina amb l'expectació d'unes quantes noies del grup.

Per acabar el dia, hem gaudit d'una Cocacola i una molt agraïda sopa calenta abans d'anar a dormir!

Bona nit, demà més i millor! Una abraçada,

Rosa Morer Fradera

No hay comentarios:

Publicar un comentario